• Kapcsolat : +3670/23-22-685, Vác, Görgey Artur u. 55. és Dunakeszi, Kádár u. 2.
karácsonyfa

Kedves kis Karácsonyi történet.

Egyik magyar kisvárosban, Miskolc mellett, összegyűjtöttek karácsonyi ajándékokat Böjte Csaba “gyerekeinek”. Tették ezt több helyen is Hazánkban.

Az egyik itt lakó kislány viszont, aki egyébként együtt táborozott ezekkel az erdélyi gyerekekkel, azzal állított haza az iskolából, hogy ő most pénzt szeretne kérni karácsonyra szüleitől, nagyszüleitől, keresztszülőktől mindenkitől.
Persze a szülők elkezdték faggatni, mire gyűjt, mit szeretne ebből venn​i, de ő csak titokzatosan mosolygott.

Aztán mielőtt az ajándékokkal megrakott kisbusz elindult volna Dévára​, előző este felhívta Dórit,
aki a szervezője volt ennek az akciónak, hogy szeretne menni ő is, és visz is ám valamit. – Mit hozol? – kérdezte Dóri.
-100 ezer forintot, ezt én kaptam volna karácsonyi ajándékként​, de nekem már mindenem megvan, ezekhez a gyerekekhez képest mindenképp. Így nincs szükségem semmire.

A kinti gyermek otthon gazdasági vezetője meghatottan köszönte meg a kislánynak, így ebből az összegből két hétig már meg tudják oldani a gázpalackok​ vásárlását.
Böjte Csaba arra kérte a gyerekeket, akik szintén elkísérték a kis küldöttséget,
hogy a​mikor haza érnek, öleljék meg a szüleiket. Hiszen a legnagyobb karácsonyi ajándék az, hogy nekik van kit megölelni.

Szeretetteli, boldog karácsonyt kívánunk minden kedves édesanyának, édesapának és pótanyukának, pótapukának, akikről sokszor megfeledkeznek, hogy milyen szeretettel nevelik párjuk csemetéjét, szinte már saját gyerekként.​

​Tanulás Központ tanárai:​

Igar Beatrix
Springárt Katalin
Farkas Andrea
Bakos Patrícia
Nagy Dorottya

tanulaskozpont-karacsonyi-kep-2016