• Kapcsolat : +3670/23-22-685, Vác, Görgey Artur u. 55. és Dunakeszi, Kádár u. 2.

Nyitva vagyunk!

Felméréseinket folyamatosan egész évben tartjuk!

Ha nincs megelégedve gyermeke pillanatnyi eredményével,
és szeretné, ha ebben a tanévben már jobb jegyeket kapna, örömmel,
könnyedén tanulna, akkor várjuk Önöket felmérésünkön!

Mi ez a felmérés, és hogyan oldható meg a tanulási probléma?

igar-beatrix-tanulaskozpont-vac-274

Igar Beatrix, tanulás tréner, pedagógus. A tanulási és magatartási problémák okát vizsgáló felmérés vezetője.

Egyre több gyereknél figyelhető meg, hogy önmagukhoz képest alul teljesítenek, koncentrációzavarokkal,  tanulási nehézségekkel küzdenek. A képességei szerinti négyes, ötös tanulóból közepes lesz, vagy a közepes tanuló eredménye kettes szintre csúszik vissza.

A számolás probléma – diszkalkulia, az olvasászavar – diszlexia, az írászavar – diszgráfia oka 95 %-ban a két agyélteke együttműködésének hiányából fakad.

Az elmúlt néhány évben egyre több iskolai fejlesztő pedagógus javasolja  felmérésünket a szülőknek, hiszen a cél az, hogy minél könnyebben és eredményesebben menjen a tanulás.

Ha kíváncsi, hogy az Ön gyermekénél mi okozza a tanulási problémát, a figyelemzavart, szeretettel várom a 45 perces felmérésen, ahol azonnal kiderül mi áll a háttérben.

A felmérést követően javaslatot teszünk a további teendőket illetőleg, amivel a tanulási probléma megoldható, és ezenkívül a gyakorlatban jól működő, kipróbált tanulási technikákat is ismertetünk.

Egyre több gyereknél okoz szorongást a tanulási zavar, így stresszoldó technikák elsajátítására nagy hangsúlyt fektetünk foglalkozásainkon.

Az online tanulás miatt sajnos nagyon sok gyerek lemaradt a tananyag megértésével, különösen azok a gyerekek, akiknél valamilyen tanulási zavar van. Ebben is segítünk mi. Azok a gyerekek, akik az online tanulás alatt is részt vettek foglalkozásainkon, könnyedén ültek vissza az iskolapadba, megtartva jó osztályzataikat.

A felmérés 45 percet vesz igénybe.
Díja: 5
.500.Ft.

Helyszín: Tanulás Központ Dunakeszi, Kádár u. 2.
A Kalmár autósiskola épületében

Térkép a helyszínre

Vélemény a váci Tanulás Központról

Hány éves kortól érdemes a gyermeket felmérni?

4 éves kortól 16 éves korig szeretettel várjuk a gyerekeket.
Minél hamarabb látjuk az esetleges hiányosságokat, annál gyorsabban, hatékonyabban tudunk rajta segíteni.

Jelentkezés a felmérésre telefonon: 0670/23-22-685
vagy Online a lenti mezők kitöltésével

Kérem, töltse ki az alábbi mezőket a jelentkezéshez


Szülő neve*
Szülő e-mail címe*
Szülő tel.száma
Visszahívást kérek a felmérésről


Különösen szeressétek a gyermekeket, mert vétek nélkül valók,
mint az angyalok. A mi örömünkre vannak a világon,
hogy jobbá tegyék szívünket.
Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij

Előadás a tanulástréningről

Tanulmány letölthető

Speciális, komplex módszerrel dolgozunk

Öröm legyen a tanulás!

Gyakori tapasztalat, hogy jó képességű, fejlett logikával rendelkező gyerekek közepes osztályzatokat kapnak az iskolában. A legtöbb anyuka és apuka ezért, azokat a tanulási technikákat alkalmazza, amivel annak idején őt is tanították. Sajnos a mai gyerekek egy része nem tud ezekkel a régi módszerekkel hatékonyan tanulni. Az új tanulási módszertan a két agyfélteke teljes összehangolását igényli. 50 perces videónkban részletesen hallhat erről a módszerről, amivel központunkban eredményesen dolgozunk.

A videó díjmentes letöltése

Pedagógusok vagyunk, akik a legújabb tanulási módszereket használják

Pedagógusi diplománk mellett többféle módszertani képzéseken, tanfolyamokon vettünk illetve veszünk részt. Hiszen a mai gyerekek egy részénél a régi tanítási módszerek, nevelési elvek már nem működnek, így állandóan frissíteni kell az ismereteket. Alkalmazkodni kell a most óvodába, iskolába lépő gyerekek speciális oktatást és nevelést igénylő személyiségéhez. Csak így lehet felkészülten, és valóban hatékonyan oktatni mind szellemileg, mind lelkileg. A gyerekeket partnerként kezeljük, hiszen tartós eredményes tanulást, jó magatartást csak így lehet elérni. Jelentkezés a felmérésre

A két agyféltekét hangoljuk össze, hiszen ez minden tanulásnak, fejlesztésnek az alapja

​Egyéni illetve csoportos foglalkozások keretén belül koncentráció fejlesztés, memória bővítés folyik, és ami a módszerünk lényege a két agyféltekét hangoljuk össze. Hiszen a két agyfélteke összehangolt működése az alapja minden hosszú távra szóló tanulásnak​, illetve bármilyen egyéb fejlesztő munkának. A foglalkozások része az önbizalom építés, mivel a sok kudarc hatására ezek a gyerekek elvesztik az önmagukba, képességeikbe, tudásukba vetett hitüket. Az önismeret is elengedhetetlenül hozzátartozik módszerünkhöz. Nálunk a gyermekek megtanulják, hogyan lehet feloldani a stresszt, ami az iskolában, az otthonukban érik őket. Sajnos a szülők egy része úgy gondolja, hogy a gyerekeknek semmi gondja, csak tanulniuk kell, de ez nem így van. Nagyon sok félelem, szorongás bújik meg bennük, ami kihat a tanulmányi eredményre, magatartásra is. Ha szeretné megtudni, hogy az ön gyermekének szükség van-e a két agyféltekének az összehangolására, javasoljuk a személyes felmérésen való részvételt.

Jellemzően általános iskolás korú gyerekekkel foglalkozunk

​​Mindemellett már ovisoknak szóló iskola előkészítő ​csoportokat​ indítunk a mi speciális, komplex módszerünk szerint, valamint 3 éves kortól egyéni foglalkozásokon vesznek részt​ azok a gyermekek, akiknek a felmérés során kiderült, hogy a két agyféltekéjük nem megfelelő képen működik együtt. Hiszen minél hamarabb fogunk ehhez hozzá, annál hatékonyabban, rövidebb idő alatt lehet összehangolttá tenni a két agyféltekét. Ha szeretné megtudni, hogy az ön gyermekének szükség van-e a két agyféltekének az összehangolására, javasoljuk a  személyes felmérésen való részvételt.