• Kapcsolat : +3670/23-22-685, Vác, Görgey Artur u. 55. és Dunakeszi, Kádár u. 2.

EGYÉNI FEJLESZTŐ FOGLALKOZÁS

A foglalkozásokon megoldjuk a tanulási zavarokat, koncentrációt fejlesztünk, memóriát bővítünk.

Az egyéni foglakozást teljes mértékben arra a gyermekre szabjuk, akiről a foglakozás szól. Az ő hiányosságait feltérképezve indulunk el, majd oldjuk meg koncentrációs problémáit, tanulási nehézségeit.

Mitől sikeresek foglakozásaink? Attól, hogy a foglakozáson használt gyakorlatokat ötvözzük a két agyfélteke összehangolással. Megnézzük hogy a gyermek auditív, vizuális, illetve kinesztetikus tanulási típusba tartozik, és ennek megfelelően olyan tanulási technikákkal látjuk el, amivel az otthoni tanulás idejét jelentősen le lehet rövidíteni.

A foglakozásainkra folyamatosan járó gyerekeknél 3 hónap alatt egy jegyet javul a problémás tantárgy átlaga, kisebb tanulási zavar esetén

A felsős gyerekeknél gyakran a rossz jegyek okozta sikertelenség már motiválatlansághoz vezet, így segítünk visszatalálni a tudásvágyhoz. A gyermek jellemét, személyiségét figyelembe véve motiváljuk, hogy miért érdemes a lehető legjobb teljesítményt nyújtania. Ez minden gyermek esetében más és más.
Ahol szükséges, ott önbizalom erősítő, és önismeret fejlesztő gyakorlatokat végzünk a gyerekekkel. Az esetek többségében különböző stresszoldó technikákat is alkalmazunk.

Egyéni foglalkozás ideje:
60 perc / 6 éves kor felett
30 perc / 3 – 6 éves kor között

Hétfőtől – Péntekig  8.00 – 17.30 óráig
egyénileg egyeztetett időpontban.

Jelentkezni lehet Igar Beatrixnál online itt
vagy telefonon: +3670/23-22-685

JELENTKEZEM GYERMEKEMMEL A 45 PERCES SZEMÉLYES FELMÉRÉSRE

A felmérés díja: 5.500 Ft,

Szeretettel várjuk gyermekét!