• Kapcsolat : +3670/23-22-685, Vác, Görgey Artur u. 55. és Dunakeszi, Kádár u. 2.

Óralemondási lehetőségek

Kedves Szülők!

A következőképpen van lehetőség a foglalkozások lemondására:

1. A foglalkozást megelőző napon minden további nélkül megtehető a lemondás.

2. A foglalkozás napján történő lemondás esetén a foglalkozás teljes összege kerül levonásra, ugyanúgy, mintha a gyermek részt vett volna a foglalkozáson.

Köszönjük szíves megértésüket!
Szeretettel várjuk a gyerekeket! 

Hiányzás – pótlás

Hiányzáskor sajnos mindig visszaesés történik a már elért fejlődési folyamaton belül. Ezért nagyon fontos a hiányzás pótlása, csak így van lehetőség a fejlődésre. Pótlás: adott héten egy másik napon részt vesz a gyermek a foglalkozáson, ahol szabad helyünk van. Illetve egy hetes távollét esetén a következő héten pótol a saját időpontján kívül egy másik napon.

Telefonok, kütyük

Szeretnénk kérni a szülőket, hogy a gyerekek a foglalkozásra csak saját felelősségre hozzanak telefont, okos órát vagy bármilyen műszaki dolgot.
Sajnos nem tudunk ezekre a dolgokra vigyázni. Sem elvesztés, sem megrongálódás esetén nem vállalunk felelősséget a különböző műszaki holmikért.
Azért sem javasoljuk ezeket a kütyüket, mert a foglalkozások alatt nagyon sokszor elvonja a gyerekek figyelmét a gyakorlatokról, feladatokról.
Természetesen kivételt jelentenek azok a nagyobb gyerekek, akik már egyedül járnak a foglalkozásokra.

A Tanulás Központba való beiratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy gyermekéről az itt készült fotókat és videókat kizárólag a Tanulás Központ dokumentációs és promóciós céllal felhasználhatja.

Beiratkozásnak számít:

– egyéni foglalkozások elkezdése,
– csoportos foglalkozás elkezdése.

Beiratkozás az első bérlet megvásárlásával történik. A Tanulás Központ vállalja, hogy heti rendszerességgel a megbeszélt időben biztosít, és fenntart szabad helyet a gyermek számára minden héten ugyanazon a napon, órában.  Megkérjük a kedves szülőt, hogy a kiiratkozás tényéről tájékoztassa a Tanulás Központ vezetőjét, Igar Beatrixet legkésőbb a bérlet harmadik foglalkozásának alkalmával. Mindaddig, míg a Tanulás Központ foglalkozásairól a gyermek nem iratkozott ki, vonatkoznak rá az óra lemondási lehetőségekben felsoroltak, függetlenül attól, hogy épp két bérlet vásárlása közötti időszakban van-e a gyermek.

Bérletek érvényességi ideje:

A 4 alkalmas bérlet a bérlet első alkalmával együtt 4 hétig érvényes.
Ha valami miatt nincs mód, hogy a gyermek a saját időpontjában részt vegyen a foglalkozáson, és a foglakozás időben lemondásra kerül, akkor felajánlunk pótlási lehetőséget. Természetesen nem szeretnénk, hogy elvesszen bérletalkalom.

A módszerünk alapját képezi a foglakozásokon való folyamatos részvétel. Így a két bérlet vásárlása között nincs lehetőség szünet beiktatására. Ez azt jelenti, hogy a bérlet 4. alkalmát követőleg a következő héten automatikusan indul a következő bérlet érvényességi ideje.

Konzultáció:

Szeretnénk 2 havonta egy 30 perces díjmentes konzultációra lehetőséget biztosítani a szülők számára, ha nincs alkalom a foglalkozásokon való találkozásra.
Az első konzultációra kb. 8. foglakozás után keríthetünk sort, mivel minimum 8 együtt töltött óra szükséges ahhoz, hogy megismerjük a gyermeket.
Mindennap estig folyamatosan foglalkozásokat tartunk, így csak a délelőtti időpontokban tudunk találkozni, illetve telefonon beszélni. A konzultáció előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos konzultáció esetén az előre egyeztetett időpontban várjuk a szülő hívását a tréner által megadott telefonszámon.

A foglalkozásokra járó gyermekekért kizárólag a foglalkozás 45 perce illetve 60 perce alatt vállalunk felelősséget.
Sem előtte, sem utána sajnos nem áll módunkban a gyermekek felügyelete, felelősségvállalása.

Köszönjük szíves megértésüket!