• Kapcsolat : +3670/23-22-685, Vác, Görgey Artur u. 55. és Dunakeszi, Kádár u. 2.
tanulaskozpont-vac-megoldas-a-tanulasizavarokra-igar-beatrix-tabor

Mitől jó egy nyári tábor?

Egy nyári tábor, amely több, mint időtöltés

Az egészen biztos, hogy minden szülő a legjobb helyen szeretné tudni gyermekét olyankor, amikor nem tudják együtt tölteni az időt.
Nyáron, a nyári szünet időszakában mindig akadnak ilyen hetek. Szülőként sok tábor közül választhatunk, a lehetőségek tárháza a végtelenhez közelít. Érdemes azonban körültekintőnek lenni a választás folyamata során. Fontos, hogy a gyermekünk számára a legmegfelelőbb tábort találjuk meg. Vagyis, ne csak a saját szülői szemszögünkből nézzük át a kínálatot, hanem gyermekünk szemével is vessünk rá egy pillantást.

Ha ötvözzük ezt a két nézőpontot, akkor igazán könnyedén rátalálhatunk arra a táborra, ami gyermekünknek is tetszene, ugyanakkor szerintünk is jó döntés.

A Tanulás Központ szervezésében, olyan nyári gyermektábort hoztunk létre, amelyben a szórakoztató időtöltés és a táncos mókázás mellett, fontos helyet kapnak a különböző fejlesztő foglalkozások is. Azt az egyedülálló, a két agyféltekét összehangoló speciális módszert ültetjük át a tábor tematikájába is, amivel a hétköznapokban dolgozunk. Játékos önismereti foglalkozások, az önbizalmat erősítő gyakorlatok, koncentráció fejlesztés és vidám agytorna is színesíti a programot.

Mindezt jókedvű és könnyed formában tárjuk a gyerekek elé, így számukra is befogadható és kifejezetten élvezhető lesz mindaz, amit át szeretnénk adni nekik. Az egészséges önbizalom megszületése és az önismeret, elengedhetetlen a gyermekeink kiegyensúlyozott és egészséges felnőtté válásának folyamatában.

A gyermekkor az az időszak, amikor a legtöbbet tehetjük eme területek fejlődése érdekében.
A tábor ideje alatt szerzett tudást és az átélt tapasztalatokat a későbbiekben is tudják majd hasznosítani.
Hiszen ezek szinte automatikusan beépülnek a mindennapi életükbe, a történésekhez való hozzáállásukba és a tanulási folyamatokba egyaránt.

Így hát elmondhatjuk, hogy a táborunk nem csak jó emlékként fog megmaradni, amire örömmel gondolnak vissza a gyerekek, hanem útravalót is ad nekik, ami segít megalapozni a további éveiket.