• Kapcsolat : +3670/23-22-685, Vác, Görgey Artur u. 55. és Dunakeszi, Kádár u. 2.

Hogyan lesz most? – Az online tanulás után…előtt

Az iskolás gyerekek nagy része lemaradt a tananyaggal. Ez a főbb tantárgyak mindegyikét érinti. Ha még eddig a szülők – akik előtt le a kalappal az online tanulást illetőleg! – nem szembesültek ezzel, akkor rövidesen biztosan megtörténik. 

Beszélgetéseink alapján az Apukák és az Anyukák abban reménykednek, hogy az új tanév elindulásával majd a tanárok ezt pótolni fogják.
Ez azonban fizikai képtelenség, hiszen az új anyagot kell elkezdeni tanítani, aminek a mennyisége szintén igen hatalmas.

Nem marad idő az elmaradt dolgok pótlására, sajnos. 

Sőt, mivel a 2. hullám miatt újabb iskolabezárásokat helyeztek kilátásba a későbbiekben, így több pedagógus kolléga is azt kommunikálta, hogy inkább még megpróbálnak egy kicsit előre is dolgozni.

A tudatos szülők tisztában vannak azzal, hogy az eddig közepesen teljesítő gyerkőcük most hirtelen négyes, ötös jegyei nem biztos, hogy a valódi tudást tükrözik.
Ez a tudáshiány megjelenik majd, – kinél előbb, kinél később – ami többnyire rossz jegyeket jelent.
Nem érdemes ezt megvárni. A gyerekeknél hatalmas kudarcot szokott okozni. Sokkal nehezebb innen felfejlődni, mint a mostani állapotra ráerősíteni a két agyfélteke összehangolási tréninggel.

 

Az ideális állapotban természetesen azok a gyerekek vannak, akik most is járnak foglalkozásainkra.
Hiszen ők akár iskolába járás lesz, akár otthon tanulás, már sokkal könnyebben, gyorsabban veszik az akadályokat.

Annak érdekében, hogy a szeptemberi iskolakezdés ne “Csak ezt a mai napot éljük túl valahogy!” jegyében teljen, hanem könnyedén, anyának és apának éppúgy, mint a gyerekeknek, javasoljuk a foglalkozásainkon való részvételt.

Szeretettel várjuk a gyerekeket!

Jelentkezés a felmérésre